placeholder

Presentació

Joventuts Musicals de Vinaròs com a entitat formada per socis i sòcies amants de la música té com a principal finalitat l’organització de concerts, preferentment de joves intèrprets.

Programem durant l’any diferents activitats:   https://asociaciones.jmspain.org/vinaros/ca/inici.html

  1. Concerts a la fresca a l’ermita de Ntr. Sra de la Misericordia de Vinaròs, (veure en mapa) on ampliem el nostre repertori introduint tant música clásica, jazz o contemporánia.
  2. Concerts a l’auditori "Ayguals d’Izco" (veure en mapa) sent  aquí el repertori més clàssic. Programem concerts  en col·laboració amb Joventuts Musicals d'Espanya (JME).
  3. Anem a l’òpera, es realitza segons programació del Liceu.La sortida es fa sempre en autobús des del Parc de les Catalinetes. (veure en mapa)
  4. El Concurs Internacional de Música de Cambra CIUTAT DE VINARÒS es convoca el primer cap de setmana del mes de novembre. Si per algun motiu no es pot dur a terme, organitzem un Festival de Música de Cambra.
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR