placeholder

XVIII edició (2019)

CONVOCATÒRIA

El XVIII Concurs de Música de Cambra "Ciutat de Vinaròs" es va celebrar el dia 24 de novembre de 2019 a l'Auditori Municipal Ayguals d'Izco

MEMBRES DE JURAT

Isabel Villagar (cant), membre de ple dret de la National Association of Teachers Singing (EE.UU.), delegada de la comunitat Valenciana de l'Associació Espanyola de professors de cant i Directora de l'Assocoació de Músics professionals d'Espanya.

Jordán Tejedor (violí), és un dels violinistes més destacats del panorama musical del nostre pais. Actualment compagina l'activitat artística amb la docència com a membre del cos de Professors de Música i Arts Escèniques, on té aprovades les especialitats de violí i viola. 

Sergio Santes (guitarra), professor de guitarra al Conservatori Professional de Música de València. Ha actuat en diferents cicles i festivals i ha estat premiat en diferents concursos i ha publicat varios CD.

Albert Julià (saxofonista) s'ha consolidat com un intèrpret complet que domina un ampli repertori format per les obres per a saxofò més representatives de totes les époques. Ha impartit classes i cursos en importants centres, tant dins com fora de les nostres fronteres.

Marc Borràs (oboè), col·labora amb l'orquestra de València i altres orquestres de la geografia espanyola. Actualment és professor d'oboè i música de cambra al Conservatori de Música de Benicarlò, així com oboè principal de l'orquestra Simfònica de Castellò i de Penyíscola. Forma part del quintet Vents a Cinc i realitza recitals d'oboè i piano.

GUANYADORS

1er PREMI                 DUO XISTRA        ( Pontevedra )   

                          Juan j. Cernadas Carrera            flauta travessera 

                          Nerea Rodríguez Núñez               acordió

2n PREMI                ANTÓN &MAITE PIANO DUO    (Austria) 

                              Maite León Ruíz                        piano primo 

                             Antón Dolgov Vikulov              piano secondo

3r PREMI                            TRIO AQUERONT     (Barcelona) 

                                   Nuria Güell Godayol                        violí 

                                  Gerard Peraire Miralles                   violoncel

                                   Álvaro Luque Santamaria                 piano

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR